Velkommen til Interiørverden.no!

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=»no»]

Endelig er den åpnet! Dette har vi gledet oss til lenge, vår egen nettbutikk!

Det er alltid hyggelig å høre når dere, kundene våre, liker butikken, maten og produktene våre. Vi har derfor drømt om å kunne dele litt av dette med resten av Norge. Etter 25år med butikk i Kirkenes er det gøy å kunne utvide til hele landet. Vi har siden åpning i 1994 gått fra å være en interiørbutikk, derav navnet Interiørverden, til å bli en butikk med det meste. I dag kan vi tilby masse flotte produkter innen interiør, mote, tilbehør og gourmetprodukter, i tillegg til å ha ha vår egen lille café.

For deg som som ikke har vært på besøk hos oss før er det ekstra hyggelig at du har tatt turen innom! Vi føler og håper at nettbutikken gjenspeiler butikken vår, og at alle våre nye og gamle kunder liker den![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»4297″ img_size=»large» parallax_scroll=»no»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text text_larger=»no»]Å starte nettbutikk har vært litt av en prosess! Og vi er fortsatt ikke i mål. Vi har som mål å videreutvikle denne siden, både med flere varer, mer inspirasjon og annet hyggelig innhold!

Her på bloggen vil vi oppdatere dere jevnlig med trender, nyheter og andre tips. Og om du lurer på hva vi serverer finner du mer info på «Café» siden.

Så håper vi dere vil tilgi oss om noen skulle oppleve en humpete start. Vi skal gjøre så godt vi kan med å få sendt ut alle bestillinger så fort som mulig slik at du får en hyggelig kjøpsopplevelse!

Hilsen Merethe og Mia <3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]