Du har nå kommet til nettbutikken til Interiørverden.

Vi er er en liten butikk i hjertet av Kirkenes som selger det meste innen interiør, solavskjerming, tekstiler, klær, tilbehør, gourmerprodukter og mye mer!

Vi på Interiørverde brenner for interiør og trender, og hjelper deg gjerne med tips og triks til hjemmet! Vi kan levere gardiner på mål, solavskjerming fra Royal Solskjerming og Luxaflex, og mye annet som du kanskje ikke finner i nettbutikken, men da er det bare å ta kontakt på telefon eller mail!

OM OSS


Interiørverden er en liten butikk i hjertet av Kirkenes, og her har vi vært i 25 år. Siden åpning i 199 har vi gått fra å være en ren interiørbutikk, derav navnet, til å bli en butikk med det meste. Vi startet først med å ta inn litt klær, så tilbehør og etterhvert byttet vi lokale og åpnet en liten café.

Hvis du besøker vår fysiske butikk vil du kunne nye en deilig kaffe og noe å spise på i vår café. I caféen serverer vi kaffe og te fra Solberg & Hansen og et hyggelig utvalg hjemmelagede søtsaker og lunsjretter.

Vi baker daglig kanelboller eller annen fersk gjerbakst, serverer ostepai eller supper til lunsj, et varierende utvalg kaker og småkaker.

Velkommen innom!