Personvernregler for www.interiorverden.no

Det er viktig for oss på Interiørverden at alle personopplysninger blir behandlet trygt og sikkert. Vi jobber hardt for å følge det regelverk om personvern som til en hver tid er gjeldende. 

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Det meste vi har av personopplysninger om deg er data du selv gir oss når du bruker nettstedet vårt. Personopplysningene du gir til oss, og som vi behandler, kan f.eks. være ditt navn, adresse, mobil- og telefonnummer,  e-postadresse, IP-adresse, lokasjon og informasjon om hvilke sider du besøker. Eksempler på steder du deler dette kan være:

 • Når du oppretter en bruker hos oss
 • Når du sender oss en mail
 • Registrerer deg for å motta nyhetsbrev
 • Når du bruker våre kanaler i sosiale media
 • Videre i salgsprosessen, ved bruk av angrerett og retur
 • Når du bruker nettsiden.

Hva bruker vi dine personopplysninger til?

Opplysninger du deler med oss bruker vi kun for å ha et godt forretningsmessig forhold til deg som kunde. Kort fortalt så bruker vi dine opplysninger til å f.eks:

 • Administrere dine bestillinger hos oss. 
 • Sende deg informasjon og bekreftelser
 • Sende bestilling til riktig sted
 • Kundeservice, f.eks reklamasjoner, retur og kunne svare på andre spm. du måtte ha.
 • Tilpasse markedsføreingen vår 

Hvem har tilgang til din personopplysninger?

Det er hovedsakelig de ansatte på Interiørverden AS som har tilgang til informasjonen. Vi deler imidlertid dine personopplysninger i henhold til nedenstående.

 • For å kunne gjennomføre betaling deler vi noe informasjon med vår betalingsleverandør
 • For å kunne sende ut din bestilling deler informasjon med vår fraktleveandør.
 • Vår nettsted leverandør har tilgang til, men benytter seg av ikke av personopplysninger.
 • For å kunne tilpasse markedsføring i sosiale medier.

Formål med lagrede opplysninger

 • For å kunne gjennomføre en betaling, sende bekreftelser og levering bruker vi navn, adresse, tlf.nr, mailadresse, betalingsinfo og ordreinfo. Uten dette kan vi ikke fullføre en avtale med deg. Denne informasjonen lagres i 36 mnd.
 • For å kunne håndtere reklamasjoner og angrerett bruker vi navn, kontaktinfo og ordreinformasjon. Dette lagres i 36 mnd.
 • For å kunne tilpasse markedsføring i sosiale medier, tilpasse «anbefalte varer»  bruker vi IP-adresse og cookies. Dette er for å gi deg best mulig opplevelse og tilpasset markedsføring. 
 • I samsvar med bokføringsloven lagrer vi navn, adresse, betalingshistorikk/info. 

Dine rettigheter

Sikkerhetsregler for å beskytte informasjonen din

Når du gir oss personlig informasjon, tar vi tiltak for å sikre at den behandles sikkert. All følsom informasjon som sendes over nettet er beskyttet med SSL.

Når vi mottar informasjonen din, gjør vi vårt ytterste for å sikre informasjonen i våre systemer. Om vi har gitt (eller hvor du har valgt) et passord som gir deg tilgang til enkelte deler av våre nettsted, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt og sikkert lagret.

 

På Bloggen

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.